Collages & Cogombres

released 17 June 2013
Tian Mora – Clarinet
De Metamàthics – Base

Collages & Cogombres

[Valencià]

Cançó per a compartir. Registrada amb llicència CC (Creative Commons) per a que la pugueu escoltar, ballar i emprar amb les vostres lletres, instruments, vídeos, etc. Aquestes sigles donen el nom a la cançó, Collages i Cogombres.

De Metamàthics va emprar MusicStudio i Logic Pro per a fer la base. Després, Tian Mora va improvisar amb un clarinet a la Setmana cultural de BBAA (UPV).

El que volem és fer més accessible la música amb la iniciativa de fer un registre Reconeixement – CompartirIgual. La gent desconeix els avantatges del copyleft, i volem que esta cançó ajude a entendre-ho un poc millor.

Pel que fa al logo, hem triat la icona de Reconeixement (CC) i l’hem inclosa a l’ull del logo de Col·labo. Al mateix temps, aquest està sobre una piràmide. La nostra interpretació és que compartir és la clau, però entenem que pot estar obert a moltes altres interpretacions.

[Español]

Canción para compartir. Registrada con licencia CC (Creative Commons) para que la podáis escuchar, bailar y usar con vuestras letras, instrumentos, vídeos, etc. Estas siglas dan el nombre a la canción, Collages i Cogombres, (Collages y Pepinos).

De Metamàthics usó MusicStudio y Logic Pro para hacer la base. Después, Tian Mora improvisó con un clarinete en la Semana cultural de BBAA (UPV).

Lo que queremos es hacer más accesible la música mediante un registro Reconocimiento – CompartirIgual. La gente desconoce las ventajas del copyleft, y queremos que esta canción ayude a entenderlo un poco mejor.

En cuanto al logo, hemos elegido el icono de Reconocimiento (CC) y la hemos incluido el ojo del logo de Col·labo. Al mismo tiempo, este está sobre una pirámide. Nuestra interpretación es que compartir es la clave, pero entendemos que puede estar abierto a otras muchas interpretaciones.

Anuncis