Contingut explícit

released 12 July 2013
De Metamàthics – Base
Kade Zeta – Veu
Enric Di – Veu

Contingut explícit

[Valencià]

Cançó que recull paraules i dites valencianes, estructurades per a crear una micro-narració. Kade Zeta posa la veu en esta cançó que s’inspira en el personatge de ficció Korben Dallas (El cinquè element) – Jo només parle dos idiomes, normal i amb paraulotes -.

Es tracta d’una de les primeres cançons que férem, però que finalment hem acabat per tornar a enregistrar i mesclar. Volíem fer-ho en una habitació normal per tornar als orígens en els que prevalia el plaer a l’estètica.

El logo de la cançó és un dimoni, perquè cal tindre en compte els insults. Formen part de la nostra riquesa, d’aquella manera.

Ací teniu altre referent.

[Español]

Canción que recoge palabras y dichos valencianos, estructurados para crear una micro-narración. Kade Zeta pone la voz en esta canción que se inspira en el personaje de ficción Korben Dallas (El quinto elemento) – Yo sólo hablo dos idiomas, normal y con tacos -.

Se trata de una de las primeras canciones que hicimos, pero que finalmente hemos vuelto a grabar y mezclar. Queríamos hacerlo en una habitación normal para volver a los orígenes en los que prevalecía el placer a la estética.

El logo de la canción es un demonio, porque hay que tener en cuenta los insultos. Forman parte de nuestra riqueza.

Anuncis