Sorollets i piulades

from ANTES Vol​.​2 – Vanity Set, released 29 March 2014 
@efecinc: Tuits 
Marc: ritmes electrònics, ukelele, vídeo i amor 
Enric di: soroll de fons, veu cutre i mescla rara

Sorollets i piulades (dedicada a @efecinc)

[Valencià]

Cançó dedicada a Manel, a.k.a. @efecinc. Quan Col·labo estava a Porto, va vindre junt amb Marc i Hèctor, i enregistràrem una cançó. A Manel no li feia molta gràcia cantar, i vam tenir que emprar vi de Porto.

Bé, tan sols deia una frase: “I un Moscatel“, però com Marc havia d’anar a fer-li una visita a Polònia, li férem una cançó la nit anterior, i ara Marc li ha afegit vídeo. La lletra està feta amb “piulades” antigues del Twitter de Manel. És una sorpresa, perquè ell no sap que li hem fet una cançó fins que li enviem una “piulada”.

Per al logo de la cançó hem utilitzat una fotografia d’una maniquí que ens va enviar el propi Manel. La foto la va fer ell, a Polònia.

Sorollets i piulades

[Español]

Canción dedicada a Manel, a.k.a. @efecinc. Cuando Col·labo estaba en Oporto, vino junto con Marc y Hèctor, y grabamos una canción. A Manel no le hacía mucha gracia cantar, y tuvimos que usar vino de Oporto.

Bien, sólo decía una frase: “I un Moscatel“, pero como Marc tenía que visitarlo en Polonia, le hicimos una canción la noche anterior, y ahora Marc le ha añadido vídeo. La letra está hecho con “tuits” antiguos del Twitter de Manel. Es una sorpresa, porque él no sabe que le hemos hecho una canción hasta que le enviamos un “tuit”.

Para el logo de la canción hemos utilizado una fotografía de una maniquí que nos envió el propio Manel. La foto la hizo él, en Polonia.

Anuncis