L’ecoparc de l’amor

Released 14 October 2013
From ANTES Vol​.​1
El Matalàs: Veu i lletra
Enric Di: Mescla i lletra

L’ecoparc de l’amor

[Valencià]

Per entendre aquesta cançó, heu de veure primer un curtmetratge, i us ha d’agradar. Es tracta de El Matalàs, el primer treball que va realitzar FIGA Produccions, col·lectiu d’audiovisuals molt proper a Col·labo. Aquesta cançó que hem fet és un homenatge a aquesta gent. Vam quedar amb Joan Benetó, actor principal del curt, i amb la B.S.O. i una lletra improvisada passàrem una vesprada agradable, xerrant, cantant i escrivint. Gràcies a tots els de FIGA per tants moments (i els que vénen!).

Tot ve per una frase que ens va agradar molt. Diu així “Al menos porta’m a l’ecoparc!“. La cançó parla d’una festa a un ecoparc per reutilitzar l’espai (podria ser a qualsevol altre lloc), alguns dels objectes que encara funcionen, germanor i fer l’amor.

[Español]

Para entender esta canción, tenéis que ver primero un cortometraje, y os tiene que gustar. Se trata de El Matalàs, el primer trabajo que realizó FIGA Produccions, colectivo de audiovisuales muy cercano a Col·labo. Esta canción que hemos hecho es un homenaje a esta gente. Quedamos con Joan Benetó, actor principal del corto, y con la B.S.O. y una letra improvisada pasamos una tarde agradable, charlando, cantando y escribiendo. Gracias a todos los de FIGA por tantos momentos (y los que vienen!).

Todo viene por una frase que nos gustó mucho. Dice así: “Al menos porta’m a l’ecoparc!” (¡Al menos llévame al ecoparque!). La canción habla de una fiesta en un ecoparque para reutilizar el espacio (podría ser en cualquiera otro lugar), algunos de los objetos que todavía funcionan, hermandad y hacer el amor.

Anuncis