DELANON

[Valencià]

DELANON és el nom del primer recopilatori/àlbum digital (No hi ha disc físic). La NON és una discoteca mítica de Bilbao, i ens va fer gràcia l’expressió “temón de La NON” d’unes companyes. Com nosaltres no hi havíem estat mai, tampoc tenia massa sentit emprar-la, així que la vam adaptar de forma que qualsevol cosa que acabara en “on” li afegíem “de La NON” (macarrón de La NON, apagón de La NON, etc). I així, a mode de dedicatòria a estes companyes, li vam posar DELANON al disc.

El recopilatori consta de 18 treballs (19 amb el vídeo “promocional“) i moltíssima gent. Són anys de treball i de proves resumits en menys d’un hora de música.

DELANON

[Español]

DELANON es el nombre del primer recopilatorio/álbum digital (No hay disco físico). La NON es una discoteca mítica de Bilbao y nos hizo gracia la expresión “temón de La NON” de unas compañeras. Cómo nosotros no habíamos ido nunca, tampoco tenía demasiado sentido usarla, así que la adaptamos de forma que cualquier cosa que acabara en “on” le añadíamos “de La NON” (macarrón de La NON, apagón de La NON, etc). Y así, como dedicatoria a estas compañeras, le pusimos DELANON al disco.

El recopilatorio consta de 18 trabajos (19 con el vídeo “promocional“) y muchísima gente. Son años de trabajo y de pruebas resumidos en menos de un hora de música.

TRACK LIST

 1. Les aventures de Tarsan
 2. Mer des Philippines
 3. Col·labo
 4. ZENsurat
 5. Blocksperre!
 6. Translate Açò
 7. 31 minutes to Press
 8. #hacencosas
 9. Nadala 2012
 10. Jaca Burgalesa
 11. Massacre meta-arreu
 12. OBG
 13. Com ha sigut sempre
 14. O Jeníčkovi a Mařence
 15. NI-MEDIA
 16. LaMujerDelMartillo
 17. Dubtes existencials de la vida moderna
 18. Línguas unidas
Anuncis