Com ha sigut sempre

released 15 March 2013
@AdriAlbors – Música, idea, arranjaments, samplers
@cremetaarreu – Mescla
Enric di – Composició

Com ha sigut sempre

[Valencià]

#Falles2013

Cançó-documental sobre la dualitat que hi ha a València a Falles. Adrià Albors ens ha composat la música i s’ha encarregat de la documentació. Ens va passar un arxiu amb la idea i ens va encantar!

Per un costat, tenim als Fallers de casal, que recolzen la festa “oficial” actual, més turística. A l’altra vora tenim el sector anti-Falles, que marxa de la ciutat, o que les “pateix”. Les dos opinions són igual de respectables, però a Col·labo ens agradaria una alternativa Fallera on les tradicions valencianes tinguen més importància.

Els darrers anys estem sentint parlar de les FPC o les FAPOCO (Falles Populars i Combatives), que proposen alternatives com ara albaes o concerts de música en valencià,  i el millor, són autogestionades!

[Español]

#Fallas2013

Canción-documental sobre la dualidad que hay en Valencia en Fallas. Adrià Albors nos ha compuesto la música y se ha encargado de la documentación. Nos pasó un archivo con la idea ¡y nos encantó!

Por un lado, tenemos a los Falleros de casal, que apoyan la fiesta “oficial” actual, más turística. Al otro lado tenemos el sector anti-Fallas, que se va de la ciutad, o que las “padece”. Las dos opiniones son igual de respetables, pero en Col·labo nos gustaría una alternativa Fallera donde las tradiciones valencianas tengan más importancia.

Los últimos años oímos hablar de las FPC o las FAPOCO (Falles Populars i Combatives), que proponen alternativas, por ejemplo albaes o conciertos de música en valenciano, y lo mejor, ¡son autogestionadas!

fallas1

FILMOTECA

El Frofessor Ferlo

Don Pio. Humor Valencià Vol.2

Tio masclet

Entre una que es crema perque parla castellà, i l’atra que ha disfrutat molt de les falles…

València en Falles – Caçadors de paraules (TV3)

Bocairent al show de Joan Monleón part 7 de 7

Ta mare quan pixa fa clotet

Falles de turis 2010 en Cor de Festa

Cristina Flor

Rita Barberá – ENTREGA LLAVES DE LA CIUDAD A LA FALLERA MAYOR

Capítol 9 . Abans de la Nit del Fuck | Archibald in València

Spain’s festival of fire- Las Fallas 2010

Pedra Paper Tisora 2×03

Anuncis