Les aventures de Tarsan

released 23 March 2012
Thor (veu/gavina), REN (guitarra), Agustí (bateria) i De Metamàthics a la instrumental-metaMIDI + teclat xinés Circuit Bending.

Les aventures de Tarsan

[Valencià]

És el nom del que anava a ser la nostra primera maqueta.

Al final vam entendre que com no existia una unitat entre les cançons, la finalitat d’unir-ho tot en un únic volum deixava de fer gràcia. Per això vam decidir moure els arxius de forma individual.

Aquesta cançó va heretar el nom de la maqueta. És la primera que hem publicat i havia de ser així perquè emprem loops (inacabats) d’altra maqueta inèdita d’un conjunt del que alguns formàvem part i que s’anomenava “Ene Erre“. Això ens aporta nostàlgia -Un abraç a Ren i a Agustí-.

A banda d’això, a la cançó emprem altres recursos del nostre present, com Thor, un company nostre que fa sons de gavina, una “intro” feta amb MIDI que sona molt a artificial, i per la part de De Metamàthics (projecte paral·lel), un teclat dels xinesos modificat.

[Español]

Es el nombre de lo que iba a ser nuestra primera maqueta.

Al final entendimos que como no existía una unidad entre las canciones, la finalidad de unirlo todo en un único volumen dejaba de tener gracia. Por eso decidimos mover los archivos de forma individual.

Esta canción heredó el nombre de la maqueta. Es la primera que hemos publicado y tenía que ser así porque usamos loops (inacabados) de otra maqueta inédita de un grupo del que algunos formábamos parte y que se llamaba “Ene Erre“. Eso nos aporta nostalgia -Un abrazo a Ren y a Agustí-.

A parte de eso, en la canción usamos otros recursos de nuestro presente, como Thor, un compañero nuestro que hace sonidos de gaviota, una “intro” hecha con MIDI que suena muy artificial, y por la parte de De Metamàthics (proyecto paralelo), un teclado de los chinos modificado.

Anuncis