Línguas unidas

released 31 May 2013
Paulo Seco: Voice & lyrics
LaMujerDelMartillo: Claps & Catering
Luciayseapagó: Claps
Anders: Guitar
Nagore Katxarro: Happy Birthay
La Cremeta Arreu: Mixer
Enric Di: Photo

 

Línguas unidas

[Valencià]

Esta és la cançó que tanca el recopilatori. Ho vam entendre així perquè parla de la primavera i fa un resum sense voler, de la resta de cançons. També s’escolta el so d’unes gavines i curiosament, així comença la primera cançó, Les aventures de Tarsan (tot i que estes són produïdes per la veu de Thor).

La lletra és un poema de l’escriptor Paulo Seco (Maestro Simba per als amics), que vam conèixer la nit abans de tornar a València. Més tard vam tornar a Porto per quedar amb ell i gravar un parell de poemes que ens va llegir.

[Español]

Esta es la canción que cierra el recopilatorio. Lo entendimos así porque habla de la primavera y hace un resumen sin querer, del resto de canciones. También se escucha el sonido de unas gaviotas y curiosamente, así empieza la primera canción, Les aventures de Tarsan (a pesar de que estas son producidas por la voz de Thor).

La letra es un poema del escritor Paulo Seco (Maestro Simba para los amigos), que conocimos la noche antes de volver a Valencia. Más tarde volvimos a Oporto para quedar con él y grabar un par de poemas.

Anuncis