Teaser DELANON

Teaser of DELANON

[Valencià]

Vídeo promocional de DELANON, primer treball recopilatori digital de Col·labo. El format és una barreja entre un spot publicitari i un vídeo amateur de l’antic Gozilla. Un clar referent és la introducció de la nanoGira Europea d’Orxata Sound System. La música és una xicoteta mostra de dos clàssics de DELANON (Les aventures de Tarsan i ZENsurat) i la veu és de la Maestra Erica, qui ens ha tornat a ajudar, ara des del Japó (enregistrat via Skype). La Maestra ens dedica una eufòrica crítica que rebem amb molt de gust!

Un robot i un dildo destrueixen una ciutat de cartró d’una forma hostil. Este vídeo dóna pas a la portada, menys agressiva, on el dildo es multiplica i es torna de colors. Adorable. Inofensiu.

[Español]

Vídeo promocional de DELANON, primer trabajo recopilatorio digital de Col·labo. El formato es una mezcla entre un spot publicitario y un vídeo amateur del antiguo Gozilla. La introducción de la nanoGira Europea de Orxata Sound System es un referente bastante claro. La música es una pequeña muestra de dos clásicos de DELANON (Les aventures de Tarsan i ZENsurat) y la voz es de la Maestra Erica, quién nos ha vuelto a ayudar, ahora desde el Japón (grabado vía Skype). La Maestra nos dedica una eufórica crítica que recibimos con mucho gusto!

Un robot y un dildo destruyen una ciudad de cartón de una forma hostil. Este vídeo da paso a la portada, menos agresiva, donde el dildo se multiplica y se vuelve de colores. Adorable. Inofensivo.

Anuncis